The BF day, but no Baby...

Då var dagen här,  bf dagen :-) nu får jag nog gå 14 dagar till minst....

Har varit på Risnäset me lilan, Alex,Fredde & barna...sen var det ju massa andra barnfam där också:-)




Knorten har varit rent utsagt Förj*vliga idag, fruktansvärt va dem där små små krypen är irriterande. Å ju mer man fäktar desto fler blir de runt en.


Ska försöka göra korsdrag här, vilket inte kommer gå så bra, 25 grader ute så.



P&K <3

Varmt eller

Tur att kallt/ljummet vatten finns såna här dagar, har badat i Malvinas pool med henne idag & det behövdes verkligen! orkar ingenting ju, börjar gråta för allt & är bara allmänt less. Tur det är över snart bara 14 dagar kvar om jag har otur. Var till Risnäset i em iaf med grannen & Malvina å badade fötterna........


Men jag klagar inte på sommarvärmen i övrigt, för jag ääääääääääälskar sommaren, knorten däremot tycker ja vi kan spränga bort!



Väntan & längtan

Har i 2 dagar mått illa & varit mer trött än vanligt, sprungit på toa om å om igen å har en ooootrolig menvärk. Men kan ju få gå såhär nu i flera veckor till, hoppas verkligen inte det & att de är något på G nu. Bf på torsdag & en Malvina som är otålig :-)

Jesper jobbar och står i på dagarna och är beredd på att köra hem i megafart, men de ska väl hända på natten säkert.

Ibland på natten är jag så trött när jag ska gå på toa & då vill jag inte att det ska sätta igång, samtidigt som jag vill det. Vill ju inget hellre än att få se vem du är där inne lilla krabat (tror mer å mer att det är en liten flicka) har drömt det t.o.m. Spänningen stiger<3



Ikväll är det allsång på skansen i tv-rutan, får såna sommarkänslor då, å jag skulle någongång vilja få åka dit & titta "for real" .




RSS 2.0